RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES  

Alanya, Turcia
Avsallar Mah. İncekum Cad. No:38 07410 Alanya
36.622943, 31.764889 vezi pe harta
Tripadvisor Score:4.5
de la
EUR164736EUR
2 adulti

Cerul de pe Pământ este situat în cel mai frumos golf al Mediteranei!

O lume creată în Alanya, prin frumusețea inspirată a Mediteranei, vă invită la cer pe Pământ. Rubi Platinum, Palatul Alb al Mediteranei, prin magnificența și arhitectura fascinantă, oferă o atmosferă unică creată cu un design interior, estetic confortabil și premiat.

Plaje, Piscine si SPA:

- Pearl Bay

Pearl Bay, cu marea sa naturală, calmă și liniștită, oferă oaspeților noștri momente plăcute pe nisipurile sale aurii.

- Rubi Platinum’s Golden Sandy Beach

Vă puteți bucura fie de soare pe cea mai frumoasă plajă a coastei de sud, fie de a vă cufunda în ape pure.

- A Path to the Blue

Rubi Platinum își face oaspeții într-o călătorie liniștită prin apele albastre cu sistemul său de muzică subacvatică.

- Aquapark

Traseele culisante speciale, situate lângă terasa peisajului, invită oaspeții să găsească o modalitate rapidă de răcire și să petreacă timp plăcut.

- Concept Pools

Rubi Platinum oferă alternative cu diferite tipuri de piscine, special concepute pentru diverse utilizări, în timp ce vă bucurați de vacanță pe șezlonguri confortabile.

- Indoor Pool

Rubi Platinum vă invită să faceți o pauză de la soare și vă oferă o experiență revigorantă de înot în piscina interioară, precum și momente confortabile și senine în jacuzzi.

- Kids Pool

În piscina pentru copii, care este decorată cu jucării plutitoare cu apă și mini tobogane, micuții iubitori de distracție se bucură de cea mai amuzantă formă de apă.

- Purifying soul and body Regius Spa

Regius Spa oferă oaspeților săi o experiență spa răcoritoare cu terapeuți profesioniști și programe special întreținute.

- Benefits of Salt Therapy

Sala de sare din Regius Spa creează momente răcoritoare ale atmosferei litoralului cu aromele sale diverse, muzica meditativă, canapele confortabile și ambianța fermecătoare.

- Sauna

Rubi Platinum invită oaspeții să se unească cu energia pozitivă și să se îndepărteze de stresul anului în sauna Regius Spa, care se bazează pe temperaturi ridicate și umiditate scăzută.

- Shock Pool

Șocul Pool creează o atmosferă perfectă pentru ca oaspeții să-și întinerească și să-și consolideze sistemul nervos după relaxare în saună sau baie de aburi.

- Ice Room

Veți părăsi această cameră specială în spațiul Regius, cu o piele revigorată și netedă după o saună relaxantă

- Steam Room

Regius Spa oferă o experiență de terapie relaxantă în camera de aburi, care este proiectată pe baza umidității ridicate și a temperaturii scăzute și oferă o vacanță pașnică cu nori calzi de aburi.

 

Facilitati Copii:

O lume colorată pentru copii, Platinum Kids Club

- Mini Restaurant

Mini-restaurantul Platinum Kids Club este situat în mijlocul lumii distracției și oferă micuților săi oaspeți o varietate de meniuri nutritive speciale, sucuri și fructe pentru a-și îndeplini energia și pentru a face vacanța și mai plăcută.

- Mini Lunapark

Rubi Platinum oferă diferite opțiuni de divertisment pentru fiecare oaspete. În timp ce micuții oaspeți se bucură de parcul Luna, care se află în Clubul nostru de copii, părinții lor pot continua să se petreacă bine.

- Game Room

Sala de jocuri Rubi Platinum consolidează prietenia dintre micuții noștri oaspeți prin diferite jocuri de grup cu ajutorul unor jocuri de inteligență și de competențe special alese.

- Mini Amfi

Mini Amfiteatru Platinum, cu iluminatul și zonele de ședere, special concepute pentru tinerii oaspeți, oferă diverse activități și dansuri, pregătite de profesioniști.

- Mini Aquapark

Rubi Platinum oferă micuților săi oaspeți să se bucure de fericirea de a fi copil, alergând de la aventură la aventură în parcul nostru acvatic, care este situat lângă piscina principală.

 

Facilitati Camere:

Reflecția stilului premiat Rubi Platinum

Cu o gamă largă de camere decorate în stil mediteranean, Rubi Platinum combinând confortul cu servicii impecabile, oferă o experiență dincolo de visele tale.

- Superior Room

Toate camerele au vedere la mare.

Fiecare cameră are 1 dormitor, 1 baie, cadă cu funcție de jacuzzi în cameră, TV LCD de 40 ", seif, mini bar, set de cafea cu ceai, aer condiționat VRF (central), sistem de blocare electronic, ventilator, birou, oglindă, halat de baie, papuci, telefon, detector de fum uscător de păr. Setarea VIP include șampon, gel de duș, balsam de păr, loțiune pentru corp, săpun, spumă de baie, sault de baie, kit de întreținere, kit de urgență, kit dentar, fibră de baie, lac de încălțăminte / cârpă / încălțăminte, geantă de rufe, cutie de țesuturi.În ziua de sosire trimitem și un coș de fructe și o sticlă de vin în cameră.

Camerele noastre superioare sunt de 43 m². Capacitatea maximă este de 2 persoane. Toate camerele au WIFI

- Deluxe Room

Toate camerele au WIFI. Fiecare cameră are 1 dormitor, 1 baie, o canapea, TV LCD de 40 ", seif, mini bar, set de ceai-cafea, aer condiționat VRF (central), sistem electronic de închidere, ventilator, birou, oglindă cosmetică, halat de baie, papuci, telefon, uscător de păr, detector de fum. Setarea VIP include șampon, gel de duș, balsam de păr, loțiune corporală, săpun, kit de întreținere, kit de urgență, kit dentar, fibră de baie, lac de încălțăminte / pânză / hârtie, sac de rufe și cutie de țesuturi.Pentru familiile cu copii avem pat pentru copii, pernă, lenjerie, pătură, baie pentru copii și toaletă pentru copii (la cerere).

Camerele noastre Deluxe sunt de 30 - 32 m², balconul este de 6 - 8 m², capacitatea maximă este de 3 persoane și 1 copil.

- Deluxe Pool Room

Fiecare cameră are 1 dormitor, 1 baie, o canapea, TV LCD de 40 ", seif, mini bar, set de ceai-cafea, aer condiționat VRF (central), sistem electronic de închidere, ventilator, birou, oglindă cosmetică, halat de baie, papuci, telefon, uscător de păr, detector de fum. Setarea VIP include șampon, gel de duș, balsam de păr, loțiune corporală, săpun, kit de întreținere, trusă de urgență, kit dentar, fibră de baie, lac de încălțăminte / pânză / hârtie, geantă de rufe, cutie de țesuturi.În ziua sosirii trimitem și un coș de fructe și o sticlă de vin în cameră.Pentru familiile cu copii avem pat pentru copii, pernă, lenjerie, pătură, baie pentru copii și toaletă pentru copii (la cerere).

Camerele noastre Deluxe Pool sunt de 30 - 32 m², au terasa proprie, șezlonguri, șezlong și acces la piscină. Capacitatea maximă este de 3 persoane și 1 copil. Toate camerele au WIFI.

- Junior Suite

Fiecare apartament are 1 dormitor, 1 baie, o canapea, TV LCD de 40 ", seif, mini bar, set de ceai-cafea, aer condiționat VRF (central), sistem electronic de închidere, ventilator, birou, oglindă cosmetică, halat de baie, papuci, telefon, uscător de păr, detector de fum. Setarea VIP include șampon, gel de duș, balsam de păr, loțiune corporală, săpun, kit de întreținere, kit de urgență, kit dentar, fibră de baie, lac de încălțăminte / pânză / hârtie, sac de rufe și cutie de țesuturi.În ziua sosirii trimitem și un coș de fructe și o sticlă de vin în cameră.Pentru familiile cu copii avem pat pentru copii, pernă, lenjerie, pătură, baie pentru copii și toaletă pentru copii (la cerere)

Junior Suite-urile noastre sunt de 47m² și au vedere la mare / munte, capacitatea maximă este de 3 persoane și 1 copil. Toate camerele au WIFI.

- King Suite

Fiecare suită are o terasă mare cu jacuzzi, grup de locuri, sezlonguri și umbrelă.

Fiecare suită are 2 dormitoare, 2 băi, TV LCD de 40 ", seif, mini-bar, set de ceai-cafea, aer condiționat VRF (central), sistem de blocare electronic, ventilator, birou, oglindă cosmetică, halat de baie, papuci, telefon, păr uscător, detector de fum. Setarea VIP include șampon, gel de duș, balsam de păr, loțiune corporală, săpun, spumă de baie, sare de baie, kit de întreținere, kit de urgență, kit dentar, fibră de baie, lac de încălțăminte / cârpă / pantofi, geantă , cutie de țesuturi.În ziua sosirii trimitem și un coș de fructe și o sticlă de vin în cameră.Pentru familiile cu copii avem pat pentru copii, pernă, lenjerie, pătură, baie de baie și toaletă pentru copii (la cerere).

King King Suites are 122 - 144 mp. Capacitatea maximă este de 5 persoane și 2 copii. Toate camerele au WIFI

- Superior Suite

Fiecare suită are 2 dormitoare, 2 băi, 2 balcon, TV LCD 40 ", seif, mini bar, set de ceai-cafea, aer condiționat VRF (sistem centralizat), sistem de blocare electronic, ventilator, birou, oglindă cosmetică, halat de baie, papuci, telefon, uscător de păr, detector de fum. Setarea VIP include șampon, gel de duș, balsam de păr, loțiune corporală, săpun, kit de întreținere, trusă de urgență, kit dentar, fibră de baie, lac de încălțăminte / pânză / hârtie, geantă de rufe, cutie de țesuturi.În ziua sosirii trimitem și un coș de fructe și o sticlă de vin în cameră.

Apartamentele noastre superioare au 77 m² și au vedere la mare / munte. Capacitatea maximă este de 4 persoane și 2 copii. Toate camerele au WIFI.

- Villa Suite

Fiecare suită are 2 dormitoare, 2 băi, TV LCD de 40 ", seif, mini-bar, set de ceai-cafea, aer condiționat VRF (central), sistem de blocare electronic, ventilator, birou, oglindă cosmetică, halat de baie, papuci, telefon, păr uscător, detector de fum. Setarea VIP include șampon, gel de duș, balsam de păr, loțiune corporală, săpun, kit de întreținere, trusă de urgență, kit stomatologic, fibră de baie, lac de încălțăminte / cârpă / pantofi, geantă de rufe, cutie de țesuturi. ziua de sosire trimitem și un coș de fructe și o sticlă de vin în cameră.Pentru familiile cu copii avem pat pentru copii, pernă, lenjerie, pătură, baie pentru copii și toaletă pentru copii (la cerere).

Vila noastră Suite are 69 m² și are vedere la mare / munte. Capacitatea maximă este de 4 paxe, 1 copil și 1 copil. Toate camerele au WIFI.

- Platinum Villa Suite

Fiecare suită are 2 dormitoare, 2 băi, 1 cameră de zi, TV LCD de 40 ", seif, mini bar, ceai-cafea, aer condiționat VRF (central), sistem de blocare electronic, ventilator, birou, oglindă cosmetică, halat de baie, papuci , telefon, uscător de păr, detector de fum. Setarea VIP include șampon, gel de duș, balsam de păr, loțiune corporală, săpun, spumă de baie, sare de baie, kit de întreținere, kit de urgență, kit stomatologic, fibră de baie, lac de încălțăminte / pânză / încălțăminte, geantă de rufe, cutie de țesuturi.În ziua de sosire trimitem și un coș de fructe și o sticlă de vin în cameră.Pentru familiile cu copii avem pat pentru copii, pernă, lenjerie, pătură, baie pentru copii și toaletă pentru copii ( la cerere).

Suite-urile noastre din Platinum Villa au 152 m² și au o terasă cu jacuzzi. Capacitatea maximă este de 4 persoane și 2 copii. Toate camerele au WIFI și un set VIP.

- Presidential Villa

Capacitatea maximă este de 10 pax și 3 copii. De asemenea, oferim oaspeților un majordom privat, WIFI, organizăm transfer gratuit de la aeroport, check-in în cameră, 1 Pavilion gratuit, serviciu de închidere și configurare VIP complet în ziua sosirii. Pentru familiile cu copii avem pat pentru copii, pernă, lenjerie, pătură, baie pentru copii și toaletă pentru copii (la cerere). Vila are vedere directă la mare, o terasă mare, bucătărie individuală și bar, grădină, piscină, șezlonguri, grup de șezut, masă cu scaune în grădină, baie turcească (hamam), saună, jacuzzi. Vila are 5 dormitoare, 5 băi, 1 living, 1 dressing, masă cu scaune, 6 dimensiuni diferite TV LED, seif, mini bar, set de cafea cu ceai, aer condiționat VRF,

Vila noastră prezidențială este de 410 m² și are vedere la mare.

 

Baruri si Restaurante:

- Cetrus Bar

Situat în inima Rubi Platinum, Cetrus Lobby Bar oferă o atmosferă minunată, cu un meniu cu băuturi diverse, unde oaspeții pot experimenta arome speciale în orice moment al zilei și al nopții.

- Papaya Bar

Papaya Bar, situat la intersecția cu vederi unice, oferă o mare varietate de cocktailuri și gustări pe parcursul întregii zile.

- Flexilis Bar

Flexilis Bar, situat lângă piscină, creează momente răcoritoare pentru acești oaspeți, care doresc să facă o pauză relaxantă sorbind diverse băuturi congelate în timp ce înoate în piscină.

- Beach Bar

În paralel cu liniștea albastrului, Beach Bar-ul nostru salută cele mai frumoase momente ale zilei, cu diversele sale cocktail-uri care amintesc de insule exotice și băuturi răcoritoare.

- Ficus Bar

Ficus Show Center aprinde luminile divertismentului și este însoțit de cocktail-uri pregătite de barmani talentați în ritmul muzicii și dansului.

- Platinum Restaurant

Restaurantul Platinum oferă oaspeților săi arome rafinate, cu gusturi inovatoare din bucătăria internațională autentică și vă invită să vă bucurați în fiecare moment al zilei cu bufeturi de dimineață, prânz și seară.

- Mini Restaurant

Mini-restaurantul Platinum Kids Club este situat în mijlocul lumii distracției și oferă micuților săi oaspeți o varietate de meniuri nutritive speciale, sucuri și fructe pentru a-și îndeplini energia și pentru a face vacanța și mai plăcută.

- Flexilis Mediterranean

Restaurantul Flexilis A'La Carte oferă oaspeților un loc perfect, cu o vedere unică spre mare. Meniul special mediteranean și conceptul de restaurant de coastă vă duc la Rubi Platinum.

- Bistro Terrazza

Bistro Terrazza, with its Italian flavors, opens its doors to an experience full of taste. Bistro Terrazza offers a delicious night snack and early breakfast services.

- Flexilis Snack Restaurant

Flexilis Bar oferă oaspeților pauze delicioase, de la gustări ușoare la cocktailuri exotice.

- Beach Snack

Beach Snack, which offers light snacks to the guests, who want to experience the fun and taste together on the seashore, adds special aroma to the spirit of the Mediterranean coast.

- Bistro Night Snack

Bistro Night Snack in Rubi Platinum oferă micul dejun timpuriu și gustarea de noapte cu mâncarea delicioasă în timpul orelor privilegiate ale zilei.

- Gözleme

Rubi Platinum oferă iubitorilor de gusturi tradiționale cu „stația turcească de plat”, care se află pe plajă și are vedere la coastă.

- Street Food

În fiecare joi, Rubi Platinum își invită oaspeții la o sărbătoare distractivă, combinând cele mai ambițioase opțiuni de festival cu gusturi tradiționale de mâncare de stradă și atmosferă festivă.

- Patisserie De Tulipe

Decorată cu un concept retro, Patisserie De Tulipe oferă oaspeților o experiență de patiserie de generație nouă, îmbogățindu-și aromele pretențioase cu atingeri moderne.

- Platinum Bakery

Brutaria își invită oaspeții să-și răsfățească gusturile combinând cele mai delicioase gusturi ale lumii și bucătăria turcească cu prezentări elegante și se dovedește a fi o evadare dulce.

 

vezi mai multe

7 nopti cazare cu masa conform hotel Transport charter Compania BLUE AIR Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport Asistenta turistica Taxe Aeroport Bonus! Asigurare TRAVEL (medicala & STORNO)

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective; Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

vezi mai multe

Servicii

 • Charter
 • Transfer
 • Cazare

Tema

 • Familie
 • Plaja
 • Balneo/Tratament
 • Business
 • Concert
 • Eveniment

Facilitati unitate de cazare

 • wifi
 • parking
 • Transfer
 • pool
 • outdoor-pool
 • indoor-pool
 • restaurant
 • bar
 • Balneo/Tratament
 • conference-hall
 • business-centre

Facilitati cazare

 • wifi
 • tv
 • ac
 • bath
 • balcony
 • coffee-machine

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre RUBI PLATINUM SPA RESORT & SUITES, Antalya, Turcia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
verifica
20
21
22
23
24
25
26
verifica
27
28
29
30
31
verifica