SELECTUM LUXURY RESORT  

Belek, Turcia
Kadriye M. Taşlıburun C. N. 14/2 Belek/Antalya/Turkey
36.857159, 31.029953 vezi pe harta
Tripadvisor Score:5.0
de la
EUR225126EUR
2 adulti

Selectum Luxury Resort vă invită în lumea basmelor. Lasă ca propria ta poveste să prindă viață ...

„Selectum” este locul unde începe povestea noastră. Inspirat pentru a oferi cele mai bune, Selectum Luxury Resort Belek selectat „la crème de la crème; lux, confort și divertisment ”. Concerte uimitoare, obiective impresionante și activități distractive vă așteaptă.

În plus, amplasat pe coasta vibrantă din Belek, la 27 km distanță de Aeroportul Antalya și 35 km de centrul orașului. Hotelul nostru este ideal pentru a simți acest oraș viu, dar cufundându-se și pe plaja premiată cu Blue Flag.

Căutați o formulă magică? Selectum Luxury Resort este potrivirea perfectă. Alăturați-vă restaurantelor noastre Gourmet pentru a explora diferitele gusturi și arome servite de de cei mai buni bucătari internaționali și locali. Și pentru că credem că un angajat fericit este egal cu un client fericit, am investit în oamenii noștri și am adunat unul dintre cei mai veseli și profesioniști personal care să vă lase cu o experiență minunată.

Eleganța, pasiunea și luxul sunt deviza noastră la Selectum Luxury Resort. Ne propunem să integrăm servicii de înaltă calitate și confort extrem prin pachetul nostru ultra all-inclusiv. Simțiți briza proaspătă mediteraneană, clima tropicală din Antalya și vă plimbați în plaja cristalină din Belek.

Selectum Luxury Resort, situată în Belek, una dintre cele mai populare din Antalya, își servește oaspeții pentru a-și transforma vacanța de vară în cele mai frumoase basme cu suprafața de 95.000 mp. Hotelurile premiate cu Blue Flag, precum și o piscină, dacă doriți să mergeți pe plajă și să vă bucurați de marea albastră, oferă ocazia de a trăi la maxim.

Printre cele mai bune hoteluri din Belek, Selectum Luxury Resort este unul dintre hotelurile de 5 stele din Antalya cu serviciul său premium, numeroase bazine cu caracteristici diferite, plaja premiată cu Steagul Albastru, restaurante splendide care vă permit să gustați diferite gusturi ale lumii bucătărie, activități distractive și concerte fermecătoare. Este printre favoriți. Hotelul Selectum, care acordă importanță satisfacției oaspeților, se remarcă printre hotelurile din Belek cu comentariile și aprecierile primite de la oaspeți și primește puncte complete de la oaspeții săi.

Oferă poziționare excelentă pentru sărbătorile mediteraneene. Antalya este cel mai frumos oraș din Marea Mediterană, care este un centru ideal pentru vacanțele de vară, cu vremea caldă. Hoteluri din Turcia, în Antalya, cu centru de vacanță de vară. Hotelurile din Belek, care găzduiesc cele mai frumoase hoteluri din Antalya, cu marea sa albastră profundă, natura luxuriantă, plajele curate, aduc mai multă energie spiritului Antalya. Belek se află într-o locație exclusivă pentru cei care caută cele mai bune hoteluri. Este posibil să vă petreceți vacanța de vară în natura mediteraneană cu hoteluri de cinci stele Belek.

Conceptul all-inclusive nu înseamnă că trebuie să planificați multe lucruri separat în timpul vacanței. Hotelurile ultra-inclusive sunt cele mai preferate hoteluri pentru cei care doresc să își petreacă vacanța de vară fără probleme și confortabil. Alegerea unui hotel de lux asigură continuarea neîntreruptă a plăcerii vacanței. Este posibil să vă faceți vacanța de neuitat prin combinarea hotelurilor ultra-lux cu confortul all inclusive în timpul vacanței de vară. Experiența de lux selectum între alegerea stațiunii premium și hotelurile de vacanță din Belek este o necesitate.

Selectum Luxury Resort Belek este, de asemenea, un hotel minunat pentru Antalya pentru evenimente de companie. Selectum Luxury Resort, care se remarcă printre hotelurile de întâlnire din Antalya, vă poate organiza întâlnirile fără a renunța la vacanța de vară și a avea o experiență plăcută de întâlnire pentru oaspeții dvs.

Oferim o lună de miere de neuitat celor care preferă Antalya pentru vacanța lor de lună de miere. Consultați pachetul nostru pentru luna de miere și faceți din vacanța dvs. o experiență de neuitat cu Selectum Luxury Resort la finalul căutării de hoteluri pentru luna de miere.

 

FACILITATI CAMERE:

Combinăm luxul cu confortul, detaliile fine cu chibzuință. Adresăm cu mare atenție toate nevoile oaspeților noștri. Toate camerele de la Selectum Luxury Resort Belek sunt complet echipate cu sisteme multimedia de înaltă tehnologie, TV cu ecran plat, acces la internet wireless, telecomandă (sisteme de lumini și aer condiționat) și broșuri. Consultați opțiunile camerelor Selectum Luxury Resort Belek pentru o experiență uimitoare de vacanță!

- Luxury Rooms:

Selectum Luxury Resort Belek are în total 192 camere de lux. Suprafața camerei variază între 45-62 m² și poate găzdui până la 3 persoane. Toate camerele de lux au o baie dotată cu duș și jacuzzi, toaletă, telefon, seif, minibar, TV prin satelit, TV LCD, ceainic, cafea și ceai, zonă de relaxare, uscător de păr, sistem de aer condiționat central.

Podeaua din toate camerele de lux este acoperită complet cu covoare. Camerele de lux au diferite opțiuni; vedere la mare, vedere parțială la mare sau pădure. Camerele de lux includ un balcon. Camerele de lux au o cadă cu jacuzzi.

- Deluxe Rooms:

Selectum Luxury Resort Belek are în total 49 de camere Deluxe. Suprafața camerei variază între 70-75 m² și poate găzdui până la 3 persoane. Toate camerele Deluxe au o baie cu duș și jacuzzi, toaletă, telefon, seif, minibar, TV prin satelit, televizor LCD, ceainic, cafea și ceai, unitate de relaxare, uscător de păr, sistem centralizat de aer condiționat.

Camerele Deluxe au podele din lemn parțial acoperite cu covoare. Acestea vin în două vederi diferite: vedere la mare și vedere la natură. Toate camerele Deluxe includ un balcon. Camerele de lux au o baie dotată cu jacuzzi.

- Superior Rooms:

Selectum Luxury Resort Belek are 36 de camere superioare. Suprafața camerei variază între 75-85 m² și poate găzdui până la 3 persoane. Toate camerele Superior au o baie dotată cu duș și jacuzzi, toaletă, telefon, seif, minibar, TV prin satelit, televizor LCD, ceainic, cafea și ceai, unitate de relaxare, uscător de păr, sistem centralizat de aer condiționat.

Camerele superioare au podele din lemn parțial acoperite cu covoare. Ei vin în două puncte de vedere diferite; vedere la natură și vedere la mare. Camerele superioare includ un balcon sau o terasă. Toate camerele Superior au în total 2 Jaccuzi. Toate camerele superioare includ o baie, precum și un balcon sau o terasă ambele dotate cu Jaccuzi.

- Family Rooms:

Selectum Luxury Resort Belek are în total 100 de camere pentru familii. Suprafața camerei variază între 37-43 m² și este împărțită în două secțiuni printr-o ușă alăturată.

Camerele de familie sunt potrivite, fie pentru doi adulți și un copil sub 12 ani, fie pentru doi adulți și doi copii sub 12 ani. Puteți solicita, de asemenea, gratuit un pătuț suplimentar dacă copilul dvs. este sub trei ani. Camerele includ un pat king-size și o canapea extensibilă.

Există vile cu două etaje, lângă clădirea principală a camerelor familiale. Facilități precum restaurante, acvapark și mini-club sunt situate în această zonă.

Toate camerele familiei au baie, toaletă, telefon, seif, minibar, TV prin satelit, 2 televizoare LCD, ceainic, blender, cafea și ceai, unitate de relaxare, uscător de păr și sistem de aer condiționat central. Ca o ofertă specială pentru camerele Family, oferim jetoane, gustări, precum și câteva jocuri; Șah, PlayStation 4.

Cărucioarele pentru copii și bicicletele pentru copii sunt disponibile la cerere prealabilă.

Camerele familiale au două vederi diferite: vedere la natură sau la piscină. Camerele de familie au balcon și terasă.

- Suites:

Selectum Luxury Resort Belek are în total șase apartamente. Fiecare suită include un dormitor și o cameră de zi, cu o suprafață de 2 camere de 124 mp și poate găzdui până la 3 persoane.

Toate apartamentele au o baie dotată cu duș și jacuzzi, toaletă, telefon, seif, minibar, TV prin satelit, televizor LCD, ceainic, cafea și ceai, unitate de relaxare, uscător de păr, sistem centralizat de aer condiționat

Toate apartamentele au podele din lemn parțial acoperite cu covoare. Acestea vin în 2 puncte de vedere diferite; vedere spre padure si mare. Toate apartamentele au balcon. Toate apartamentele includ o baie dotată cu Jaccuzi.

- Premium Suites:

Selectum Luxury Resort Belek are în total 10 suite Premium. Fiecare suită Premium include un dormitor și o cameră de zi, cu o suprafață de 2 camere de 160 m² și poate găzdui până la 3 persoane.

Toate Premium Suite au o baie dotată cu duș și jacuzzi, toaletă, telefon, seif, minibar, TV prin satelit, televizor LCD, ceainic, cafea și ceai, unitate de relaxare, uscător de păr, sistem centralizat de aer condiționat.

Suite Premium au podele din lemn parțial acoperite cu covoare. Acestea vin în 2 opțiuni de vizualizare diferite; vedere spre padure si mare. Toate apartamentele premium includ o terasă. Suite Premium au în total 2 Jaccuzi. Toate apartamentele premium includ o baie, precum și o terasă ambele dotate cu Jaccuzi.

- Executive Residence:

Selectum Luxury Resort Belek are 4 rezidențe executive. Fiecare reședință executivă are trei camere, două dormitoare și o cameră de zi, cu o suprafață totală de 186 m² și poate găzdui până la 5 persoane.

Executive Residences are două băi dotate cu cabină de duș și jacuzzi, toaletă, telefon, seif, minibar, TV prin satelit, televizor LCD, ceainic, cafea și ceai, unitate de ședere, uscător de păr, sistem de aer condiționat central.

Locuințele executive au podele din lemn parțial acoperite cu covoare. Acestea vin cu vedere la pădure relaxantă.

Fiecare reședință executivă include o terasă. Toate Rezidențele Executive includ două băi și terasă, fiecare echipată cu un Jaccuzi.

- King Residence:

Selectum Luxury Resort Belek are 2 rezidențe King. Fiecare King Residence are în total patru camere; două dormitoare, o cameră de zi și o sală de mese cu o suprafață de 450 mp și poate găzdui până la 5 persoane.

King Residences are două băi dotate cu duș și jacuzzi, toaletă, telefon, seif, minibar, TV prin satelit, televiziune LCD, ceainic, cafea și ceai, unitate de relaxare, uscător de păr, sistem de aer condiționat central.

Locuințele King au podele din lemn parțial acoperite cu covoare. Au vedere la mare liniștitoare. Fiecare King Residence are o terasă. Fiecare King Residence include două băi și terasă, fiecare echipată cu un Jaccuzi.

- Presidential Residence:

Selectum Luxury Resort Belek are 1 reședință prezidențială. Prezidențial Residence are patru camere, două dormitoare, o cameră de zi și o sală de mese cu o suprafață de 500 m² și poate găzdui până la 5 persoane.

Prezidențial Residence are două băi dotate cu duș și jacuzzi, toaletă, telefon, seif, minibar, TV prin satelit, televiziune LCD, ceainic, cafea și ceai, unitate de relaxare, uscător de păr, sistem de aer condiționat central.

Prezidențial Residence are podeaua din lemn parțial acoperită cu covoare. Resedential Residence are o vedere liniștitoare la mare. Prezidențial Residence are o terasă. Rezidențialul include două băi și terasă, fiecare echipată cu un Jaccuzi.

 

PLAJA SI PISCINE:

O combinație de lux și divertisment

Experimentează confortul hotelurilor de lux de cinci stele cu fiecare pas pe care îl faci.

Selectum Luxury Resort Belek prospere întotdeauna să vă prezinte cele mai bune.

Datorită numeroaselor sale piscine, de diferite dimensiuni, acvaparkului cu topoganele sale de apă de diferite lungimi, plajei premiate cu Steagul Albastru și a feribotului său privat, nu există nicio limită pentru distracție.

- Plaja privata:

Petreceți-vă un timp impecabil de-a lungul plajei noastre premiate cu pavilion albastru, cu băuturi răcoritoare, toată ziua pentru a vă păstra hidratat și proaspăt.

- Ponton privat:

Bronzatul nu a fost niciodată mai ușr! Serviciile constante de prosoape reci pentru a vă păstra proaspăt și pentru a vă menține burta plină. Tot ce îți trebuie pentru o experiență de neuitat.

- Piscina principala:

Piscina principală acoperă o suprafață de 4700 mp. Așezați-vă pe șezlongurile noastre și bucurați-vă de bronzat, în timp ce vi se servesc mese încântătoare.

- Thalasso Relax Pool:

Bucurați-vă de mare tot anul cu piscina noastră de relaxare Thalasso. Peste 105 m² puteți vedea o vară datorită apei noastre de mare încălzite.

- Piscina pentru copii:

Situată în clubul pentru copii, o piscină antiderapantă care acoperă 30 m² de suprafață. Copiii tăi nu s-ar plictisi niciodată!

- Piscina Family Club’s:

Situat în cadrul clubului Family și acoperă 1000 mp. Petrecând atât timp distractiv cât și familial. Ce ar mai cere ei?

- Piscina Interioara:

Piscina noastră mare de 350 mp este încălzită. Nu lasati vremea sa va supere și pur și simplu să vă bucurați de vacanță.

- Piscina Interioara pentru copii:

22 m² mari și proiectate special pentru copii. Lasă-ți copiii să se bucure de toate vacanțele tot anul.

- Piscina Red Show:

Nu numai suprafața gigantică de 380 m², dar și concerte vibrante, petreceri și evenimente se desfășoară zilnic în piscina Red Show.

- Aquapark:

Copiii pur și simplu o iubesc. Tobogan de turbulență de 101 m, tobogan de 125 m, tobogan de 60 m, barci zburatoare de 150 m, barcă spațială de 65 m, tobogan cu găuri negre de 150 m, râu leneș de 350 m, tobogan pentru echipă în junglă 8 tobogane pentru copii, 900 m² parcări de apă .

RESTAURANTE:

Selectum Luxury Resort Belek lasă arome rafinate, cu delicatese gastronomice oferite de bucătarii premiați. Începeți-vă vacanța cu o călătorie gastronomică a diferitelor restaurante și a meniurilor diferite. Dacă nu sunteți interesati de restaurante, atunci există întotdeauna undeva în Antalya care să vă surprindă cu arome locale unice.

- Selectum Main Restaurant:

Restaurantul principal, care este cel mai mare restaurant din Selectum, poate găzdui până la 450 de persoane. Avem un mic dejun tip bufet deschis servit zilnic între orele 07.00-10.30, prânz tip bufet deschis între 12.30-14.30 și cină cu tematică tip bufet deschis în fiecare seară de la 19:00 la 21:30.

- Family Club Restaurant: 

Restaurantul Family Club, care este favoritul familiilor, poate găzdui până la 400 de persoane. Avem un mic dejun tip bufet deschis, servit zilnic între orele 07.00-10.30, prânz tip bufet deschis între 12.30-14.30 și cină tematică tip bufet deschis în fiecare seară de la 19:00 la 21:30.

- Mırmır Seafood A’la Carte:

Mırmır Seafood Restaurant este un restaurant privat cu o capacitate de 45 de persoane. Acesta funcționează zilnic între orele 19.00-23.00. La rezervare, Mırmır Seafood A´la Carte servește pește și fructe de mare proaspete, delicioase din Mediterana și Egee.

- El Primo Steak House A’la Carte:

El Primo Steak House este un restaurant privat cu o capacitate de 65 de persoane. Acesta funcționează între orele 19.00 și 23.00. Restaurantul servește produse din carne în conformitate cu standardele internaționale de fermentare, păstrându-l timp de 28 de zile în condiții speciale.

- Mazzini Italian A’la Carte:

Mazzini Italian Restaurant este un restaurant privat care găzduiește până la 45 de persoane și este deschis între orele 19.00 și 23.00. Restaurantul servește preparate italiene proaspete, de casă și delicioase și nu necesită nicio rezervare.

- Select 7/24 (A’la Carte):

Cu o capacitate de 100 de persoane, Select 7/24 oferă servicii la carte de bucătărie internațională selectată pe tot parcursul zilei, indiferent de programul de lucru. Nu este necesară rezervarea.

- Wasabi (Sushi Bar):

Wasabi este un restaurant privat care găzduiește până la 40 de persoane și este deschis între orele 16.00 și 20.00 fără rezervare. Nu ratați șansa de a vizita Wasabi și de a gusta o selecție de sushi din bucătăria japoneză.

- Pure Sweet Patisserie:

Dacă vă place să vă delectați cu valuri de dulciuri și deserturi, atunci Pure Sweet Patisserie este locul potrivit pentru dvs. Servim cele mai speciale deserturi și prăjituri din bucătăria turcească și internațională.

- Pool Snack Restaurant;

Pregătiți-vă să fiți uimiți de diferite arome în restaurantul nostru Pool Snack. Așadar, dacă îți dorești prajituri sau gustări, Pool Snack Restaurant este locul potrivit pentru tine.

BARURI:

- Lobby Bar:

Barul Lobby deschis 24 de ore este un loc special pentru băuturi, unde puteți găsi băuturi importate de înaltă calitate, băuturi alcoolice locale și multe băuturi delicioase calde și reci.

- Smoothie Bar:

Smoothie Bar funcționează între orele 12 și 17:00 și servește smoothie-uri la modă folosind legume și fructe proaspete.

- Ice Cream House:

Ice Cream House, care este deschis între 12 și 17:00, oferă delicatese care vor fi pe placul celor care caută o mică escapadă în căldura verii. Puteți găsi înghețată cu diferite opțiuni de aromă ca pachet, ceașcă / con.

- Arena / Pool Bar:

Arena / Pool Bar, deschis între orele 10 și 12, este un loc unic de băuturi, unde puteți găsi băuturi importate de înaltă calitate, băuturi alcoolice locale și multe băuturi delicioase calde / reci.

 

- Vitamin Bar:

Vitamina Bar servește băuturi sănătoase și energizante, extrase din legume și fructe ecologice.

- Coffee House:

Cafeneaua este deschisă de la 10 la 19:00 și se află în grădină. În zona în care sunt oferite soiuri de ceai / cafea din a doua generație, puteți experimenta soiuri de cafea delicioase.

 

- Family Club Pool Bar:

Barul Family Club este deschis între orele 10 și 18:00 și este un loc special pentru băuturi unde puteți găsi băuturi importate de înaltă calitate, precum și multe băuturi calde / reci nealcoolice calde și reci locale.

- Disco Bar:

Este deschis între 11:30 PM și 2 AM. Disco Bar oferă băuturi alcoolice locale și de înaltă calitate, precum și băuturi importate de înaltă calitate.

- Wine Cellar:

Deschide la cerere și se pot aplica taxe suplimentare. O selecție de vinuri este servită împreună cu somelierul sau îl puteți gusta direct în pivniță. Băuturile private din concept sunt facturate în toate punctele de serviciu.

- Pure Sweet Coffee Bar:

Barul de cafea Pure Sweet, funcționează între orele 10:00 și 19:00. Puteți gusta o selecție mare de ceai / cafea în hol.

- Red Bar:

Red Bar servește doar în anumite zile și la sărbători speciale. Toate grupurile au o temă roșie.

 

SPA & PURE BEAUTY:

Pure Beauty Spa vă invită într-o lume magică. Goliți-vă mintea și lăsați-ne să avem grijă de voi. Confortul dvs. este prioritatea noastră. Tratează-ți corpul și sufletul datorită celor mai luxoase, mai eficiente tratamente din lume, masaje unice, cele mai exclusive materiale și mirosuri fermecătoare. Simțiți puterea de vindecare a apei prin „Sanus Per Aquam” înțelegând Selectum Pure Beauty. Alăturați-ne la Pure Beauty & Spa.

- Turkish Bath Scrub & Foam:

Unul dintre lucrurile minunate trebuie să fi fost în vacanță în Turcia pentru a te bucura de Baia Turcească. Pregătiți-vă pentru o experiență relaxantă în Baia Turcă la Selectum.

- Scrub & Foam Massage:

Masajul fierbinte pentru scrub și spumă din Baia Turcească vă va împrospăta pielea și vă va face pielea să pară mai proaspătă și mai tânără.

- Foam Massage:

O experiență memorabilă. Faceți-vă o favoare și răsfățați-vă pielea cu Spum Massage la Selectum.

- Anti-Stress Massage:

Timp de relaxare de la stresul acumulat. Lasă situațiile de dificultate în urmă și bucură-te de masaj.

- Relax Massage:

Meriți un masaj relaxant. Bucurați-vă de vacanța dvs. cu Masajul Relax, reînnoit și odihnit.

- Classic Massage:

Masajul frecvent imbunatateste si mai mult corpul, dar si spiritul. Pleacă cu masajul clasic și bucură-te de vacanța ta.

- Deep Tissue Massage:

De-a lungul timpului, stresul și ganglionii limfatici vor fi blocate, masajul țesuturilor profunde va deschide aceste puncte și vă veți simți renăscut din nou.

- Aromatherapy Massage:

Cine nu ar dori să se bucure de un masaj cu mirosuri minunate? Parfumurile aromatice relaxante cresc plăcerea masajului. O încercare obligatorie.

- Sports Massage:

Experimentați acest masaj relaxant și energizant pentru a vă relaxa mușchii înainte și după activitățile sportive.

- Balinese Massage:

Adu călătoria spirituală relaxantă a Asiei la ziua ta cu mesaje. Păstrează-ți vacanța reînnoită cu masaj balinez.

- Thai Massage:

Thai, unul dintre masajele vindecătoare care sunt practicate în Orientul Îndepărtat de mulți ani, va oferi fluxului de energie corpului tău.

- Shiatsu Massage:

Cu Shiatsu, unul dintre masajele din Orientul Îndepărtat, nivelul fluxului de energie din corpul dvs. va reveni la normal și vă veți simți renăscut continuând pe parcursul zilei.

- Mandara Massage (4 Hands):

Odată cu Masajul Patru Mâini, doi terapeuți disipă simultan energia acumulată în corpul tău, îți ameliorează durerile și alinează stresul.

- Ayurvedic Massage:

Alegeți dintre masaje ayurvedice precum Shirodhara, Abhyanga, Shirobiyanga și bucurați-vă de masajul liniștitor cu mirosuri plăcute.

- Lomi Lomi Massage:

Vei fi reîmprospătat și reîmprospătat după Masajul Lomi Lomi, care îți vindecă corpul, precum și sufletul.

- Anticellulite Massage:

Nu amâna grija. Amânați formarea celulitei cu masajul anticelulitic.

- Lymph Drainage Massage:

Cu acest masaj, ușurăm eliminarea edemului acumulat în organism și este prevăzut un mediu adecvat pentru ca sistemul limfatic să funcționeze mai bine.

- Reflexology:

Picioarele tale sunt punctul cheie al întregului corp. Cu Reflexology Massage, veți simți confortul care pornește de la picioare și se răspândește în tot corpul.

- Hot Stone Massage:

Nu fii indiferent de puterea de vindecare a pietrelor fierbinți. Scapă de energia negativă acumulată în corpul tău cu pietrele fierbinți și bucură-te de vacanța ta.

- Candle Massage:

Acest masaj, care este realizat folosind lumânări unice de masaj, preparate cu uleiuri vegetale. Este printre mesajele pe care ar trebui să le experimentați cu caracteristicile sale hidratante și hrănitoare.

- Horoscope Massages:

Pregătește-te pentru o experiență de masaj, adaptată horoscopului pentru mirosurile și nevoile dvs. Masajele Horoscop sunt printre masajele pe care ar trebui să le experimentați în timpul vacanței.

- Pregnant Massage:

O vacanță mai plăcută și mai confortabilă vă așteaptă cu acest masaj care oferă circulația sângelui și flexibilitate în timpul sarcinii.

- Face Massage:

Acest masaj ajută la întărirea mușchilor faciali prin activarea mușchilor faciali. Răsfățați-vă la Selectum Pure Beauty & Spa.

- Skincare & Exfoliating:

Răsfățați-vă pielea în vacanță și vizitați în Pure Beauty & Spa la Selectum.

- Body Care:

Parfumuri unice și tratamente speciale. Dă-ți un tratament.

- Eye Care:

Obțineți un aspect viguros și mai sănătos cu tratamentele pe care le veți avea în jurul ochilor sensibili.

- Seaweed Care:

Asigurați-vă că încercați îngrijirea algelor pentru a vă regenera pielea.

- Anti-Cellulite Treatments:

Tratamentele anticelulitice sunt întotdeauna disponibile la Pure Beauty & Spa.

- Haircare:

În timpul verii, piscina, marea și soarele vă deteriorează părul. Este timpul să-l protejăm cu tratamente speciale pentru păr.

- Sea Water Pool:

Hidromasaj cu aplicare de apă sub presiune într-o piscină de apă filtrată, încălzită la 32 de grade. Îmbunătățește circulația limfatică, circulația sângelui și asigură relaxarea profundă ajutând excreția de toxine.

- Water Gymnastics:

Faceți gimnastică într-o piscină plină cu apă de mare sub presiune încălzită, însoțită de un instructor profesionist.

- Underwater Massage:

Apa încălzită de 34-38 grade, creând bule de aer de la talpa piciorului până la umeri. Relaxează, calmează și reglează circulația. Algele micronizate și sarea de mare adăugată în apă ajută, de asemenea, la eliminarea toxinelor din organism și la regenerarea celulelor.

- Jet Shower:

Este un masaj realizat prin pulverizarea apei de mare fierbinți cu presiune către anumite părți ale corpului. Accelerează circulația sângelui.Pretul include: zbor + transfer + cazare + taxe de aeroport.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion Iasi - Antalya Iasi - Antalya; taxe aeroport Iasi; Avion Antalya - Iasi Antalya - Iasi; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective; Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie oferta fiecarui hotel);

vezi mai multe

Servicii

 • Charter
 • Transfer
 • Cazare

Tema

 • Familie
 • Plaja
 • Balneo/Tratament
 • Exotic
 • Business
 • Concert
 • Eveniment

Facilitati unitate de cazare

 • wifi
 • parking
 • Transfer
 • pool
 • outdoor-pool
 • indoor-pool
 • restaurant
 • bar
 • Balneo/Tratament
 • conference-hall
 • business-centre

Facilitati cazare

 • wifi
 • tv
 • ac
 • bath
 • balcony
 • coffee-machine

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre SELECTUM LUXURY RESORT, Antalya, Turcia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
verifica
20
21
22
23
24
25
26
verifica
27
28
29
30
31
verifica