Descriere: Oferind o priveliste deosebita asupra Marii Rosii, dar si asupra Muntilor Sinai, Sharm Dreams este locul ideal pentru o vacanta completa.

 Localizare: Hotelul este situat in frumosul Naama Bay si se afla la doar 12 minute de Aeroportul International Sharm El Sheikh. Sharm Dreams se afla la doar un kilometru de centrul orasului.

Facilitati hotel: Plaja privata a hotelului se afla la doar 200 de metri, oferind deschidere catre activitati precum sporturi acvatice, scufundari sau scuba diving. Hotelul beneficiaza de 9 piscine, dintre care 2 sunt incalzite pe timp de iarna. Cele 3 restaurante si 5 baruri stau la dispozitia oaspetilor pentru o varietate de preparate culinare si bauturi. Accesul la Wi-Fi se face contra cost.  Hotelul ofera si loc de joaca pentru copii, precum si acces la un centru de sanatate si o sala de fitness, dar si teren de volei.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt spatioase si sunt dotate cu baie privata cu cada sau cu dus . Beneficiaza de aer conditionat, balcon, facilitati pentru prepararea cafelei, seif, mini bar, televizor, precum si de semineu. Accesul la Wi-Fi se face contra cost. Totodata, in camere se pot gasi halate si papuci de baie.

Web: https://www.sharmdreamsresorts.com/sharm-dream-resort/
 

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau  din camera, hotelierul poate solicita taxe  suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va  informeze cu exactitate asupra lor.


vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion OTP-SSH Day 7 2023 Bucuresti - Sharm el Sheikh; Taxe de aeroport; ; ; ; Avion SSH-OTP Day 7 2023 Sharm el Sheikh - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre Sharm Dreams Resort, Sharm el Sheikh, Egipt