Charter Dubai - Staybridge Suites Dubai Financial Centre, cu plecare din Bucuresti

Staybridge Suites Dubai Financial Centre se află pe Sheikh Zayed Road, vizavi de Centrul Financiar Internațional din Dubai (DIFC) și Centrul de expoziții Dubai World Trade, precum și foarte aproape de Dubai Mall și Burj Khalifa, cea mai inaltă clădire din lume.

Nenumăratele atracții turistice și opțiuni de luat masa, de cumpărături și divertisment din centrul orașului, City Walk, La Mer și plaja Jumeirah sunt la o scurtă călătorie cu mașina sau pot fi accesate cu ușurință de la stația de metrou Financial Centre, situată chiar alături de hotel. Turnul cu 48 de etaje reprezintă o caracteristică atrăgătoare pentru orizontul emblematic al orașului Dubai.

Oaspeții pot opta intre suite și studiouri cu 1, 2 sau 3 dormitoare, care imbină designul contemporan cu configurările spațioase. Majoritatea suitelor beneficiază de vedere spectaculoasă la oraș sau la mare. Fiecare unitate are bucătărie complet utilată, iar suitele comunicante asigură o flexibilitate mai mare familiilor sau grupurilor mici care călătoresc impreună.

Stația de metrou Dubai Financial Centre se află chiar in fața hotelului și oferă acces ușor la legăturile de transport pentru oaspeții care vizitează Expo 2020.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Staybridge Suites Dubai Financial Centre, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate