Sejur New York - Park Central Hotel New York, cu plecare din Bucuresti

Park Central beneficiază de o locație convenabilă la cațiva pași de Central Park. Amatorii de mișcare au la dispoziție la proprietate un centru de fitness deschis nonstop.

Hotelul Park Central oferă camere și suite dotate cu TV cu ecran plat de 46 inch, birou și seif. Oaspetii pot solicita un aparat de cafea gratuită.

Printre pentru confortul puse la dispoziție, oaspeților se numără un spațiu pentru intalniri și evenimente, un birou de concierge, un centru de afaceri și apeluri telefonice naționale nelimitate.

Oaspeții de la Park Central pot lua masa la Redeye Grill, cu specific variat, sau se pot relaxa să savurand băuturi la Park Lounge. Central Market, o piață a preparatelor culinare de luat la pachet, oferă oaspeților băuturi de la vanzătorii artizanali din New York.

Sala Carnegie și Muzeul de Artă Modernă sunt situate la aproximativ 5 minute de mers pe jos de Park Central. Oaspeții pot urmări un spectacol de pe Broadway la unul dintre teatrele situate la aproximativ 1 km de proprietate.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Park Central Hotel New York, New York, Statele Unite

Verifica tarife si disponibilitate