Revelion Viena

29 Decembrie | BUCURESTI – VIENA – TUR DE ORAS
Intalnire la ora 07:30 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) cu insotitorul de grup si check in pentru zborul companiei Austrian Airlines OS790 cu decolare la ora 09:50. Sosire la Viena la ora 10:30. Tur de oras Viena cu autocar si ghid local de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel. Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena.

30 Decembrie | VIENA – HEILIGENKREUTZ – MAYERLING,
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie la Heiligenkreutz & Mayerling. Manastirea Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu, este una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit, iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Intoarcere la Viena. Seara va recomandam o vizita la Piata din fata Primariei, frumos amenajata pentru sarbatorile de iarna. Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena.

31 Decembrie | VIENA - LA MULTI ANI 2024!
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Astazi va recomandam o vizita la Museum Quartier sau Palatul Belvedere, unde se gaseste cea mai mare colectie din lume Gustav Klimt (biletele de intrare se achita la fata locului). Seara, optional, Cina festiva de Revelion la un restaurant local (programul si tarifele vor fi stabilite in luna decembrie). Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena.

01 Ianuarie | VIENA – PALATUL SCHONBRUNN & PIATA DE ANUL NOU
Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem o deplasare pietonala cu insotitorul de grup la Palatul Schonbrunn pentru vizitarea  Pietei de Anul Nou de la Palatul Schönbrunn. Aici mai puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in limba romana sau o vizita la Gradina Zoologica Imperiala (biletele se achita la fata locului). Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru vizite individuale. Va recomandam o plimbare pe  Ringstrasse sau o vizita la Palatul Imperial Hofburg – Apartamentele Imperiale. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena.

02 Ianuarie | VIENA - ABATIA MELK & VALEA DUNARII – BUCURESTI
Mic dejun. Optional, Excursie pe Defileul Dunarii – Wachau si Abatia Melk. Punctul culminant al acestei excursii este vizita la Abatia Melk. Considerata a fi “Leaganul Austriei” si “Perla Barocului”, Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcerea in Viena se face prin Defileul Dunarii Wachau. Prin acest peisaj romantic plin de istorie si legende, Dunarea isi croieste drumul pe langa sate incantatoare si podgorii intinse, iar castelele vechi sunt o dovada vie a importantei acestor vechi drumuri comerciale. Dintre acestea, Dürnstein este cunoscut in mod deosebit pentru ca aici a fost inchis regale Richard Inima de Leu, asteptand rascumpararea care trebuia sa ajunga din Anglia. Intoarcere in Viena si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS787 cu decolare la ora 21:15. Aterizare in Bucuresti la ora 23:50.

Tarif:
- de la 799 euro/ persoana

Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti – Viena – Bucuresti, compania Austrian Airlines (include 1 bagaj de mana de pana la 8 kg/persoana si un bagaj de cala de 23 kg/persoana);
- Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare);
- 4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Austria Trend ANANAS 4* situat central sau similar;
- Tur de oras Viena cu autocar si ghid local;
- Vizitarea  Pietei de Anul Nou de la Palatul Schönbrunn;
- Transferuri aeroport - hotel – aeroport;
- Insotitor de grup.

 Servicii neincluse:
- Asigurarea medicala, asigurarea storno cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul);
- Intrarile la obiectivele turistice;
- Excursiile optionale;
- Cina de Revelion (meniul, tariful si programul va fi stabilit in luna decembrie).