1 Decembrie la Praga

Ziua 1 – Marți, 28 noiembrie | Iasi - Budapesta
Întâlnire luni dimineață la ora 04:00 în fața magazinului Market fostul magazin Billa (gară), plecare pe traseul Iasi – Vatra Dornei – Satu Mare - Budapesta. Ajungem în Budapesta unde vom face un tur panoramic și vom putea admira Citadela, Opera, Piața Eroilor, Parlamentul, Palatul Regal, Catedrala Regală. Timp liber pentru odihnă. Cazare la hotel Novotel City 4* sau similar.

Ziua 2 – Miercuri, 29 noiembrie | Budapesta - Brno - Praga
Mic dejun. Părăsim orașul Budapesta și ne îndreptăm către Praga dar cu un popas în Brno, al 2-lea cel mai mare oraș din Cehia. Facem un tur panoramic în Brno unde admirăm cele mai importante obiective turistice și vom servi masa de prânz. După-amiază, ne îndreptăm către Praga iar spre seară vă propunem o croazieră pe Vtlava. Cazare la hotel Clarion 4* sau similar.

Ziua 3 – Joi, 30 noiembrie | Praga
Mic dejun. Începem vizitarea orașului Praga, un oraș plin de comori culturale, istorice și artistice. Începem cu un tur panoramic unde admirăm Opera, Muzeul Național, Teatrul Național. Traversăm Podul lui Charles și ajungem în orasul vechi. Vizităm Biserica Sf. Nicolae, Castelul din Praga, Poarta lui Matthias, faimoasa catedrală Sf. Vit construită în stil gotic în 1344 pe locul altor biserici dedicate tot Sf. Vit, Golden Line – strada de aur, Sinagoga Veche, Piața Veche și Ceasul Astronomic care datează din anul 1410 și este cel mai vechi ceas astronomic din lume, După turul de oraș, timp liber în piața de Crăciun. Cazare la hotel Clarion 4* sau similar.

Ziua 4 – Vineri, 01 decembrie | Praga (Dresden opțional)
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau excursie optionala la Dresda. Supraumita si Florenta de pe Elba, a fost devastat de bombardamentele din cel de-al 2-lea Război Mondial. A renăscut din propria cenușă oferind astăzi splendoarea de odinioară. În cadrul unui tur pietonal vom admira Castelul Zwinger, Biserica Frauenkirche care este cea mai importanta bisercă protestantă, Opera Semper unul dintre cele mai frumoase teatre din secolul XIX, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Cazare la hotel Clarion 4* sau similar.

Ziua 5 – Sâmbătă, 02 decembrie | Praga – Bratislava - Budapesta
Mic dejun. Plecăm către Budapesta cu un popas în Bratislava unde vom vizita Biserica Încoronării Mariei Tereza, centrul istoric și faleza Dunării. Spre seară ajunge în Budapesta unde vă recomandăm o croazieră pe Dunăre. Cazare la hotel Novotel 4* sau similar.

Ziua 6 – Duminică, 03 decembrie | Budapesta – Iași
Mic dejun. Plecăm către casă pe același traseu unde vom ajunge în cursul serii în funcție de trafic si de formalitățile vamale.

Tarif:
- 445 euro/ persoana

Tariful include:
- 5 nopți de cazare la hoteluri de 4* cu mic dejun;
- Transport autocar;
- Ghizi locali;
- Însoțitor de grup.

 

Tariful nu include:
- Intrările la obiectivele turistice;
- Taxele de oraș.