40px

PASTE in MARAMURES

30.04 - 03.05.2021

 

Ziua 1 - Vineri, 30.04.2021 (Iași - Voroneț - Vama - Câmpulung Moldovenesc - Vișeu de Sus)
Întâlnirea vineri dimineața la ora 07:45 in parcarea magazinului Carrefour Market (fostul magazin Billa de lângă Gara) pentru îmbarcare. Plecarea se va face la ora 08:00 pe traseul Iași - Târgu Frumos - Pașcani - Gura Humorului - Ciocănești - Borșa - Ocna Șugatag. Ne vom abate puțin de la traseu si vom opri in Voroneț. Vom intra in atmosfera Sfintelor Sărbători de Paște, vizitând un lăcaș de cult inclus in patrimoniul cultural Mondial UNESCO, și anume, Mânăstirea Voroneț. Urmează o vizita la Muzeul Oului din Vama, cel mai mare muzeu de acest gen din România, unde vom putea admira o colecție ce depășește 7000 de oua. Vom încerca sa ne încadram in timp, astfel încât sa putem sa ne bucuram și de faimoasele produse tradiționale bucovinene la unul dintre restaurantele din Câmpulung Moldovenesc. După masa de prânz ne vom continua drumul până la destinația noastră. Cazare în Vișeu de Sus la Hotel Gabriela 3* sau similar.

Ziua 2 – Sâmbătă  01.05.2021 (Vișeu de Sus - Sighetu Marmației - Bârsana - Vișeu de Sus)
După micul dejun, ne vom îndrepta către Săpânța, vestitul cimitir ce adăpostește peste 800 de monumente de arta populara, un adevărat muzeu în aer liber. Vom merge ulterior în Sighetu Marmației unde vom vizita împreuna Memorialul “Durerii” al victimelor Comunismului și al Rezistenței. La prânz, timp liber pentru exploatarea orașului și pentru masă. În cursul după amiezii ne vom întoarce la hotel. Vom pleca seara cu autocarul la Mânăstirea Bârsana, unde vom asista la Slujba de Înviere.


Ziua 3 - Duminica, 02.05.2021 (Vi
șeu de Sus)
Micul dejun la hotel și timp liber. În funcție de numărul de doritori, putem organiza o plimbare cu mocănița. Vom avea oportunitatea să ne bucurăm de minunatele peisaje din Munții Maramureșului. Locomotivele cu aburi vor oferi o experiență unică. Restul zilei putem beneficia de centrul SPA al hotelului pentru a ne relaxa în piscina interioară, în jacuzzi sau la saună. Pentru cei cu mai multă energie, avem puse la dispoziție un teren de fotbal, și un teren de tenis, a căror închiriere este însă contra cost.


Ziua 4 - Luni, 03.05.2021 (Vi
șeu de Sus - Borșa - Ciocănești - Gura Humorului - Iași)
Micul dejun la hotel. În jurul orei 10:00 vom pleca de la hotel și ne vom îndrepta, prin Borșa, către Ciocănești. Considerat unul dintre cele mai frumoase sate din România, acesta se diferențiază prin casele decorate ca adevărate bijuterii de arta. Vom vizita și muzeul etnografic unde sunt expuse o multitudine de straie populare, războaie de țesut și țesături vechi de sute de ani. Și, ca să continuam ziua la fel de frumos, vom opri pentru masa de prânz la restaurantul Mestecăniș de unde vom putea admira un peisaj deosebit asupra munților din jur. Plecare spre Iași, unde vom ajunge in cursul serii.

 

Loc în cameră dublă
cu mic dejun

Loc în cameră dublă cu demipensiune

Loc în cameră single
cu mic dejun

Loc în cameră single cu demipensiune

1050 lei

1290 lei

1260 lei

1500 lei

 

Servicii incluse:
- transport autocar dotat cu climatizare, Wi-Fi, minifrigider, toaletă;
- 3 nop
ți cazare la hotel 3* cu mic dejun sau demipensiune;
- acces SPA (piscină interioară, jacuzzi, saună);
- vizită la obiectivele turistice men
ționate în program;
- ghid înso
țitor.


Servicii neincluse:
- asigurare Storno (opțională);
- intrările la obiectivele turistice;
- alte cheltuieli personale


Informa
ții suplimentare:
- selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor;
- ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.


Condi
ții de plata:    
- 30% avans la rezervare;
- 70% pana cu 21 zile înainte de plecare. 


Condi
ții de realizare a grupului:
GRUP MINIM 30 PERSOANE. Pentru un grup între 20 și 30 persoane se percepe un supliment de 200 lei/ persoana. Pentru un grup mai mic de 20 persoane, prețul se recalculează. Recalcularea prețului se va face cel mai târziu cu 16 zile înaintea plecării.  De asemenea, în cazul unui grup mai mic, agenția își rezerva dreptul de a schimba compania de transport sau hotelurile, cu păstrarea standardelor și cu informarea prealabilă a turiștilor înscriși.

Locurile confirmate suplimentar față de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarif mai mare (în funcție de disponibilitățile la transport și cazare) și se supun unor reguli diferite de decomandare.