Travel 4 you

Punct de lucru / Sediu social:
Piata Unirii, Nr. 6, Bl. 6, parter, Iasi, Romania
Nr. Inreg. Reg. Comertului: J22/1693/2007
C.U.I: 21904406
Licenta de turism: 1129
Polita de asigurare: OMNIASIG, Seria I, Nr. 52368, valabilă până la 07.01.2021
Manager in activitatea de turism: Pascu Ana-Maria
Telefon: 0232 240 505
Mobil: 0728 330 325
E-mail: office@travel4you.ro
Site: www.travel4you.ro/

CONTURI BANCARE
Banca: Banca Transilvania
Cont Lei: RO28BTRLRONCRT0351739001
Cont Euro: RO75BTRLEURCRT0351739001

Despre noi


Daca vreti sa plecati in concediu, intrebati-ne si pe noi. Ne-ar face mare placere sa va putem ajuta in alegerea celei mai potrivite destinatii pentru vacanta Dvs. urmatoare. Placerea va fi si mai mare daca veti apela la noi si in continuare.
Înființată în anul 2007, compania a cunoscut o dezvoltare rapidă datorită calității serviciilor de călătorie oferite.

Ne ascultăm clienții, înțelegem ce își doresc, pentru a le oferi servicii de înaltă calitate și profesionalism. În tot acest timp ne-am diversificat activitatea, devenind o echipă experimentată în domeniul turismului şi organizării de evenimente, o agenţie de turism cu adevărat full-services.

Clienţii au devenit partenerii noştri şi ne-au răsplătit prin încrederea şi fidelitatea lor, prin colaborările pe termen lung. Noi vă putem pregăti călătoria în cele mai mici amănunte, de la obţinerea documentelor necesare pentru călătorie, până la, organizarea întâlnirilor de afaceri.

Pe lângă transport şi cazare suntem în măsură să vă oferim informaţii utile despre destinaţiile turistice care vă interesează şi să vă obţinem tarife avantajoase la hotelurile din portofoliul agenţiei şi nu numai.

Vă acordăm consultanţă turistică astfel încât odată ajuşi la destinaţie să vă puteţi bucura şi relaxa având toate informaţiile necesare pentru un concediu de neuitat.

Vă putem rezerva bilete de intrare la obiectivele turistice importante, la spectacole, concerte şi restaurante celebre din peste 150 de ţări sau, recomandăm un ghid care să vă îndrume spre zonele de interes local.

Echipa tânără şi dinamică a agenţiei Travel 4 You va prelua organizarea vacanţei dumneavoastră, rezultatul fiind un pachet flexibil și personalizat.

Exigenţa de care a dat dovadă această echipa tânără a culminat în 2011 prin încheierea unui parteneriat cu Happy Tour, parteneriat care ne oferă posibilitatea ca în acest moment să oferim clienţilor noştri cele mai bune tarife, de pe piaţa turistică ieșeană, la bilete de avion atât pentru cursele low-cost cât şi pentru cursele de liniile, să oferim cele mai bune tarife la cazare şi asta nu e tot.... Dorim să vă oferim o nouă viziune despre turism în Romania, o abordare diferită a călătoriilor ca parte importantă a vieții noastre. Prin transparență, creativitate, ambiție și consecvență am ajuns la rezultate extraordinare.

Echipa noastră este mereu informată pentru dumneavoastră şi vă aşteaptă cu cele mai noi şi mai bune oferte de turism, atât online pe siteul agenţiei www.travel4you.ro, cât şi offline la sediul agenţie noastre din Piaţa Unirii nr 6, lângă Hotel Unirea, pentru a vă convinge singuri de seriozitatea şi profesionalismul echipei Travel 4 You!

Meet our Team

Pașcu Ana Maria

Manager

office@travel4you.ro