Craciun Viena - Gala Imperiala

BONUS! Mese festive in Ajunul Craciunului si in ziua de Craciun Concert de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG

22 Decembrie | BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti Piata Victoriei la ora 05.00 cu destinatia Budapesta pe ruta: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapest. Sosire la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Ibis Styles Citywest 3* sau similar Budapesta.   

23 Decembrie | BUDAPESTA – VIENA: TUR DE ORAS
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras viena cu ghid local de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare Arion Cityhotel 4* sau similar Viena.

24 Decembrie | PIATA DE CRACIUN VIENA & AJUNUL CRACIUNULUI
Mic dejun. Zi libera la dispozitie in care va sugeram sa vizitati renumita Piata de Craciun de la Viena din Piata Primariei. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Seara, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de Craciun „Interra Christmas Dinner” la Hotel Austria Trend Ananas 4* (include: cina de Craciun meniu festiv, pachet de 2 bauturi incluse, decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon). Cazare Arion Cityhotel 4* sau similar Viena.

25 Decembrie | VIENA – ZIUA DE CRACIUN
Mic dejun. Transfer cu autocarul la Palatul Schönbrunn pentru vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn. Timp liber pentru cumparaturi. Odinioara in Palatul Schönbrunn locuiau vremelnic Maria Tereza, Imparatul Franz Josef, Imparateasa Elisabeta si alti reprezentati ai familiei imperiale. Aici puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in limba romana sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala (biletele de intrare se achita la fata locului). Transfer cu autocarul inapoi la hotel. Timp liber la dispozitie. La ora 18:00 servirea cinei la restaurant local (meniu 3 feluri, apa si paine incluse, fara bauturi). Ora 20:30 – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester”. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la Palatul Imperial „Hofburg”. Transferul la si de la concert este asigurat de autocarul INTERRA. Cazare Arion Cityhotel 4* sau similar Viena.

26 Decembrie | VIENA – BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Budapesta. Sosire in cursul dupa-amiezei. Tur de oras Budapesta: Opera, Piaţa Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regală de încoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Continuam cu vizitarea Pietei de Craciun de la Budapesta. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers. si apa incluse la masa. Cazare hotel Ibis Styles Citywest 3* sau similar Budapesta.  

27 Decembrie Budapesta – Bucuresti
Mic dejun la hotel. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarif:
- de la 549 euro/ persoana

Servicii incluse:
- transport cu autocar propriu pe toata durata programului;
- 5 nopti cazare cu mic dejun, hoteluri clasificate 3* si 4* astfel: 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Ibis Styles Citywest 3* sau similar in Budapesta/ 3 nopti cazare cu mic dejun Hotel Arion Cityhotel 4* sau similar in Viena;
- tur de oras Viena cu ghid local de limba romana;
- transfer hotel - Palatul Schonbrunn cu vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn – hotel;
- BONUS: Cina Festiva de Craciun „Interra Christmas Dinner” la Hotel Austria Trend Ananas 4*/ Cina la restaurant local in ziua de 25 Decembrie/ Biletul cat.A la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la Palatul Imperial Hofburg (in valoare de 90 Euro/persoana) – transfer dus-intors inclus;
- tur de oras Budapesta;
- vizitarea Pietei de Craciun de la Budapesta;
- insotitor de grup.

Servicii neincluse:
-asigurarea medicala, asigurarea storno cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul);
- intrarile la obiectivele turistice;
- excursiile optionale;
- taxele de oras (acolo unde se aplica, se achita la receptia hotelului).