Craciun Praga

BONUS! CONCERT DE CRACIUN LA MUNICIPAL HOUSE CINA IN ZIUA DE CRACIUN

22 Decembrie | BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes  – Deva – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Ibis Castle Hill 3* Budapesta sau similar.

23 Decembrie | BUDAPESTA – VIENA – PRAGA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez si emblematicele sale cladiri: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pietonala in centrul istoric la Pietele de Craciun din Maria – Theresien Platz si celebra Christkindlmarkt am Rathausplatz (Piata de Craciun de la Primarie). Ne continuam drumul catre capitala Cehiei. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Duo 4* sau similar Praga.

24 Decembrie | PRAGA – ORASUL DE AUR
Mic dejun. Tur de oras Praga cu ghid local: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit – simbolul spiritualitatii cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic. Vizitarea Pietei de Craciun cu insotitorul de grup. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslav si sunt deschise toata luna decembrie. Seara, optional, cina traditionala de Craciun la un restaurant local. Cazare Duo 4* sau similar Praga.

25 Decembrie | PRAGA – DRESDA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie.  Optional, excursie in Germania la Dresda. Dresda a fost numita adeseori „Florenta de pe Elba” ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13 spre 14 februarie 1945. Tur de oras Dresda. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Seara, servim cina si apoi va invitam la ora 20:00, la CONCERTUL DE CRACIUN la MUNICIPAL HOUSE (OBCENI DUM) sustinut de Orchestra Radio Simfonica din Praga in cea mai fastuoasa sala de concerte din Praga. Cazare Duo 4* sau similar Praga.

26 Decembrie | PRAGA – BRNO - BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Brno si apoi Budapesta. Vizitam al doilea oras ca marime al Cehiei, Brno – Capitala Moraviei, un important centru universitar cu peste 26 de facultati si 11 universitati. Tur de oras panoramic: Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase lacase religioase, Vechea si noua Primarie, Catedrala Sf. Petru si Pavel de unde putem privi o superba panorama a orasului Brno, Castelul Regal Špilberk. Dupa pranz se contiuna spre Ungaria. Sosire in Budapesta. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala. Cazare hotel Ibis Castle Hill 3* Budapesta sau similar.

27 Decembrie | BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife:
- de la 499 euro/ persoana

Servicii incluse:
- transport cu autocar propriu pe toata durata programului;
- 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel IBIS CASTLE HILL 3* Budapesta sau similar;
- 3 nopti cazare cu mic dejun Hotel DUO 4* Praga sau similar;
- tur de oras Viena cu vizitarea Pietei de Craciun;
- tur de oras Praga cu ghid local;
- vizitarea Pietei de Craciun de la Praga;
- tur de oras Brno;
- BONUS! - Cina la hotel in ziua 25 decembrie (fara bauturi) si Bilet spectacol - CONCERTUL DE CRACIUN LA MUNICIPAL HOUSE;
- insotitor de grup.

Servicii neincluse:
- asigurarea storno si medicala cu protectie Covid (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul);
- intrarile la obiectivele turistice;
- excursiile optionale;
- taxa de oras:aprox. 2.10 euro/persoana/noapte (se achita individual, la receptia hotelului);
- CINA TRADITIONALA DE CRACIUN la restaurant in Ajunul Craciunului (programul si tariful urmeaza sa fie comunicate).