Craciun Budapesta

Budapesta – Defileul Dunarii: Szentendre, Estergom, Visegrad

23 Decembrie | BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 in Piata Victoriei din Bucuresti pentru imbarcare in autocar si plecare spre Budapesta pe ruta: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Deva – Arad - Budapesta. Sosire in cursul serii. Cazare hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar Budapesta.

24 Decembrie | BUDAPESTA                      
Mic dejun. Tur de oras Budapesta panoramic si pietonal cu ghid local: Citadela, Podul Elisabeta, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Dupa turul de oras, tur pietonal cu insotitorul de grup pe „Ringul mic” al Budapestei, intr-o zona pietonala renumita pentru magazinele si cafenelele sale luxoase, care pastreaza inca frumusetea si spiritul „imperial” al vremurilor. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite individuale. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vasul de croaziera cu ghid local de limba romana: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala. Cazare hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar Budapesta.

25 Decembrie | DEFILEUL DUNARII: Szentendre, Esztergom, Visegrad
Mic dejun. Excursie in Defileul Dunarii cu ghid local (Parc National ocrotit de UNESCO). Se viziteaza orasul medieval Szentendre (Sf.Andrei) - oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, cel mai proeminent fiind Muzeul Satului - orasul medieval Esztergom – oras care pana la 1241 a fost capitala Ungariei si al carui peisaj urban este dominat de Bazilica  Episcopala (Cardinala, a XII-a bazilica din lume ca marime) si cetatea medievala Visegrad - capitala Ungariei in sec XIV-lea si resedinta de vara al lui Matei Corvin. Intoarcere la Budapesta. Cazare hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar Budapesta.

26 Decembrie | BUDAPESTA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sa explorati orasul. Va recomandam o vizita la Targul de Craciun din Piata Vorosmarty, unde intr-o atmoshera festiva veti gasi produse traditionale unguresti care sa va incante privirea, mirosul si gustul. Un tur prin Piata de Craciun din Budapesta si o plimbare pe faleza Dunarii reprezinta o experienta incantatoare. Sau, de ce nu, petreceti aceasta zi la una dintre numeroasele bai termale din Budapesta pentru o zi de relaxare si rasfat. Seara, optional, Cina traditionala ungureasca cu program folcloric, muzica lautareasca, la o renumita crama de vinuri din Budapesta – Crama Zaborszky. Veti fi apoi fermecati de muzica si dansurile traditionale maghiare, intregul program artistic concentrandu-se in jurul unui adevarat ritual inchinat lui Bachus. Cazare hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar Budapesta.

27 Decembrie | BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara, sosirea seara tarziu in functie de formalitatile vamale.

Tarif:
- de la 349 euro/ persoana

Servicii incluse:
- transport cu autocar pe toata durata programului;
- 4 nopti de cazare cu mic dejun Hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar Budapesta;
- tur de oras Budapesta panoramic si pietonal;
- excursie in Defileul Dunarii: Szentendre, Esztergom, Visegrad;
- ghizi locali pentru turul de oras si excursia in Defileul Dunarii;
- insotitor de grup.

Servicii neincluse:
- asigurarea medicala, asigurarea storno (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul);
- intrarile la obiectivele turistice;
- taxa de oras (se achita la hotel, daca se aplica).