City Break Larnaca

City Break in Larnaca in luna noiembrie

5
 
Transport
Iasi Noiembrie
Oferta Speciala
de la
 
99
persoana / 3 nopti

City Break in Larnca, plecare cu avionul din Iasi.

Pret de la 99EUR pentru 3 nopti de cazare, pretul include bilet de avion si cazare.

Pret de la 124EUR pentru 4 nopti de cazare, pretul include bilet de avion si cazare.

 

Pentru mai multe detalii si rezervari puteti sa ne contactati la unul din numerele de telefon: 0728.330 325, 0731.836 364, 0232.240 505, 0724.012 024 sau prin email la office@travel4you.ro

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile!!!

*Preturile pot varia in functie de numarul de solicitari si locuri disponibile.

Larnaca este un oras situat pe coasta de sud a Ciprului, al treilea cel mai mare dupa Nicosia si Limassol. Economia orasului a crescut incepand cu anul 1975, dupa inchiderea portului din Famagusta si a Aeroportului International Nicosia, deoarece atat aeroportul cat si portul din Larnaca au capatat roluri din ce in ce mai importante in economia insulei. Multe agentii si operatori de turism isi au sediile centrale in Larnaca. Sectorul serviciilor, inclusiv turismul, ocupa trei sferturi din forta de munca din Larnaca.

Printre reperele turistice ale orasului se numara Biserica Sfantul Lazar, Catacomba Phaneromeni; Hala Sultan Tekke si Fortul Larnaca. Asa-numita "Foinikoudes" este promenada de-a lungul Athenon Avenue, pe malul marii. Bustul din marmura a lui Zeno poate fi vazut la rascrucea de drumuri in apropiere de Academia Americana. Zeno a fost nascut in Kition in 334 i.Hr.. Dupa ce a studiat filozofia la Atena, a fondat faimoasa scoala de filozofie stoica.

Larnaca gazduieste un teatru si o galerie de arta, operate de catre municipalitate. Institutul Cornaro este un centru cultural in orasul vechi care organizeaza expozitii de arta contemporana si alte evenimente culturale.

Intre muzeele pe care le puteti vizita in Larnaca se numara Muzeul Arheologic Larnaca, Muzeul Pierides si Muzeul Medical Kyriazis.

Cel mai important festival organizat in acest oras este Kataklysmos (Festivalul inundatiilor), sarbatorit la inceputul verii, cu o serie de evenimente culturale. Initial, festivalul dura aproximativ o saptamana, dar, in ultimii ani, durata festivalul a fost extinsa la aproximativ trei saptamani.

Plajele din Larnaca sunt pline cu restaurante care servesc fructe de mare. Desi exista mai multe restaurante continentale si internationale, vizitatorii nu trebuie sa rateze sa incerce produsele alimentare locale.

 

Solicita Oferta