Mauritius

Vacanta de Sf. Andrei si 1 Decembrie

Ziua 1 | Bucuresti – Viena – Mauritius           
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 11:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS784 cu destinatia Mauritius, via Viena. Decolare la ora 13:30, sosire la Viena la ora 14:15. Ne imbarcam pe zborul OS017 cu destinatia Mauritius ce decoleaza la ora 20:25.

Ziua 2 | Mauritius – Bun venit in Paradisul Exotic                                                                    
Sosire in Mauritius la 09:40. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru formalitatile de cazare. Dupa check-in, timp liber la dispozitie pentru plaja si/sau program de relaxare la facilitatile hotelului.

Zilele 3-8 | Mauritius                                       
Cazare in sistem demipensiune: mic dejun si cina (fara bauturi). Timp liber la dispozitie pentru plaja si/sau program de relaxare la facilitatile hotelului sau excursii optionale.

Ziua 9 | Mauritius – Viena – Bucuresti           
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian OS018 cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare la ora 11:20 si sosire in Viena la 19:10. Imbarcare pe zborul OS767 la 21:10 si sosire in Bucuresi pe aeroportul Henri Coada (Otopeni) la ora 23:50. Sfarsitul pachetului de servicii.

Data de plecare: 30 Noiembrie

Tarife: calculate pentru un grup de 25 platitori
Ø  1.199 Euro adult loc in camera dubla Superior 
Ø  1.749 Euro adult loc in camera single Superior           

 

Supliment All Inclusive: 260 euro/pers./sejur

Servicii incluse:
·         Bilet de avion Bucuresti –Mauritius – Bucuresti, via Viena, Compania Austrian;
·         Cazare 7 nopti cu mic dejun si cina (DEMIPENSIUNE);
·         Transferuri aeroport – hotel – aeroport;
·         Insotitor roman de grup.

 Servicii neincluse:
·         Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale: 499 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de
catre autoritatile aeroportuare);
·         Supliment All Inclusive (recomandat)- se rezerva din tara impreuna cu pachetul de servicii turistice;
·         Excursiile optionale ;
·         Bacsis recomandat pentru soferi si ghizi locali (se achita local insotitorului de grup): aprox. 10 USD/persoana/sejur (exceptand excursiile optionale)
·         Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION, storno si medicala cu protectie COVID. Nota:
v  pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment pentru asigurare;
v  in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibili in agentie la rezervare);
·         Testare COVID-19 RT-PCR: de la 200 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (asta in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);