Malta

Vacanta de 1 Decembrie

Ziua 1 | BUCURESTI – VALLETTA - VITTORIOSA
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 04:20 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Malta, via Munchen. Decolare la ora 06:20 cu zborul LH1655 si aterizare la Munchen la ora locala 07:30. Decolare spre Malta cu zborul LH1924 la 09:15. Sosire in Malta la ora 11:30. Dupa indeplinirea formalitatilor vamale pornim in incursiunea noastra pe taramul cavalerilor maltezi chiar cu capitala arhipelagului - Valletta. Construit pe peninsula ce separa Marele Port (Grand Harbour) la sud de Portul Marsamxett la nord, orasul este unul foarte mic... de la un capat la altul nu are mai mult de 2 km si poate fi usor strabatut la pas. Prima oprire va fi la Gradinile Upper Barracca de unde avem o priveliste uluitoare asupra celor Trei Orase si a Marelui Port; continuam la pas pe strazile orasului pana la urmatoarea oprire – Co-Catedrala Sf. Ioan – o capodopera a arhitecturii care abunda in sculpturi, morminte in marmura si picturi faimoase (printre care si „Decapitarea Sfantului Ioan Botezatorul” a celebrului Caravaggio). Ziua de astazi se incheie cu o vizita scurta in cele Trei Orase (Senglea, Cospicua si Vittoriosa) cu o oprire in Vittoriosa – prima casa a Cavalerilor Ordinului Ioanit. Transfer la hotel. Cazare la hotel Mayflower 3* sau similar St. Paul’s Bay.

Zilele 2-4 | SEJUR MALTA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plimbari si/sau program de relaxare la facilitatile hotelului. Va sugeram mai jos si cateva excursii optionale pentru care puteti opta daca doriti sa transformati sejurul intr-unul mai activ. Malta este o tara pe gustul fiecarui turist. E perfecta si pentru cei care sunt pasionati de istorie, de arhitectura, dar si pentru cei care sunt in cautarea unor peisaje spectaculoase. Cu cea mai mica capitala din Uniunea Europeana – Valletta, cu temple mai vechi decat piramidele din Egipt, cu orasele in care ai impresia ca timpul s-a oprit in loc, cu trei locuri incluse in patrimoniul UNESCO, cu plaje micute de nisip si o apa de un albastru hipnotizant si cu niste oameni extrem de ospitalieri, Malta va asteapta sa o descoperiti...Cazare la hotel Mayflower 3* sau similar St. Paul’s Bay..

Ziua 5 | MALTA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi si vizite individuale. Transfer la aeroportul din Luqa pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1277 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 13.55 si aterizare in Frankfurt la ora 16.40. La 20.30 imbarcare pe zborul LH1422 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 23.50. Sfarsitul pachetului de servicii.

Data de plecare: 28 Noiembrie

Hotel & Tarife: calculate pentru un grup de 25 platitori

Hotel Mayflower 3*
Ø  359 Euro adult loc in camera dubla
Ø  299 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
Ø  329 Euro adult a-3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
Ø  419 Euro adult loc in camera single

Supliment camera cu vedere la mare: 35 euro/persoana (se rezerva din tara)

Servicii incluse:
•   Zboruri Bucuresti => Malta => Bucuresti via Munchen/Frankfurt, Compania Lufthansa
•   Cazare 4 nopti cu mic dejun la Hotel Mayflower 3* in St. Paul’s Bay sau similar
•   Transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocar local
•   Tur de oras Valletta si cele Trei Orase cu autocar si ghid local
•   Insotitor de grup

Servicii neincluse:
·         Taxele de aeroport & combustibil: aprox. 180 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
·         Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION, storno si medicala cu protectie COVID. Nota:
v  pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment pentru asigurare;
v  in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibili in agentie la rezervare);
·         Excursiile optionale
·         Bacsis pentru soferi si ghizi locali
·         Testare COVID-19 RT-PCR: de la 200 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (asta in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);